In prezent Europack Media își distribuie brandurile proprii Doctor Wipe’s, Spring Line si Baby Fin atât in tara, cat si in piața internațională.

In Romania, are parteneriate puternice la nivel județean cu Distribuitori locali si regionali care asigura un distribuție numerica de peste 65% si o cota de piața cantitativa si valorica de peste 17% (sursa GFK Romania)

De asemenea, Europack Media este prezenta in piața moderna prin marile lanțurile de magazine internaționale, cum ar fi: Carrefour, Mega Image, Kaufland, Lidl, Penny Market, Auchan, Supeco, DM, Anabella, Diana, Darina, Simos, Ovism, Unicarm, Elan Trio, etc.

Operațiunile de export ale Europack Media se desfășoară în patru continente, țări cum ar fi:

  • Bulgaria, Italia, Germania, Albania, Grecia, Spania, Malta, Ungaria, Franța, Belgia, Cipru, Elveția, Croația, Olanda, Polonia, Irlanda, Republica Moldova.
  • Iraq, Liban, Iordania, Qatar.
  • Venezuela, Costa Rica.
  • Maroc.

Datorita experienței vaste si a capacitații de producție ridicate, Europack Media a reușit sa devina un furnizor important de mărci propria, producând atât pentru lanțurile de magazine internaționale, cat si pentru diverși furnizori si distribuitori din piața interna si internațională.